Vereniging

JUBAL STDSBND

Dit zijn muzikanten van alle leeftijden. Met trompetten, saxofoons, fluiten, trombones, baritons en high-tension percussion zorgen zij samen voor de 'Jubal look-and-sound'. Jubal vermaakt bij elk optreden het publiek met moderne muziek en shows.

Meer info

Victory Drumline

Victory Drumline is de percussie groep van Jubal Zwolle.

Meer info

STDSBND Academie orkest

Het STDSBND opleidingsorkest is wordt komend seizoen ontwikkeld. De leden kunnen hier leren samen te spelen. Zij worden verder opgeleid tot dat ze met de STDSBND mee mogen spelen

Meer info

Jubal Zwolle Academie voor individuele lessen

Jubal Zwolle geeft les in trompet, bugel, saxofoon, dwarsfluit, bariton, trombone, sousafoon en percussie. Iedereen die les volgt, wordt ook in een orkest van Jubal geplaatst. Op die manier oefen je niet alleen, maar leer je ook direct samen te spelen.

Meer info

STDSBND Academie

Bij de STDSBND Academie kan iedereen van jong tot ??????? jaar kennis wil maken met alle instrumenten leren bespelen die binnen het New Orleans concept vallen.

Meer info

Sinterklaas muziekband

Elk jaar, als de dagen korter worden en je de maan weer door de bomen ziet schijnen, staat Sinterklaas muziekband JubalZwolle te trappelen om muziek te maken. Deze enthousiaste en muzikale pieten kijken het hele jaar al uit naar het Sinterklaasfeest.

Meer info