Volg ons ook op facebook

Sponsormogelijkheden

De drum major van Jubal ZwolleWat is een vereniging zonder sponsoren en donateurs? Wij zijn erg blij met de donaties en sponsorgelden, want met dat geld kunnen we doen waar we plezier aan hebben: muziek maken en shows geven.

 

Sponsor worden?

Jubal Zwolle biedt sponsoren de mogelijkheid om een sponsorpakket op maat samen te stellen. Dit pakket kunnen we helemaal afstemmen op de behoeften van de organisatie.

 

Een sponsor kan, afhankelijk van het sponsorbedrag, een speciale status krijgen met daarbij een aantal standaard- en extra faciliteiten. Hier rekenen we dan geen extra kosten voor.

 

Verschillende soorten sponsoren

  • Hoofdsponsor: pakket en prijs nader overeen te komen
  • Speciale sponsor: pakket en prijs nader overeen te komen
  • Dagsponsor: € 200,- per jaar
  • Websponsor: € 150,- per jaar
  • Club van 100: € 100,- per jaar
 

Mogelijkheden per soort sponsor

 

Hoofdsponsor

Wat je kunt krijgen als hoofsponsor is nader te overleggen met het bestuur van Jubal Zwolle. Je kunt denken aan een hyperlink op de homepage van Jubal Zwolle, een logo op onze website, digitale nieuwsbrief en op social media (Twitter, Facebook, Hyves); jaarlijks een eigen digitale nieuwsbrief; uitnodiging voor sponsordagen, een logo op gesponsorde artikelen.

 

Speciale sponsor

Wat je kunt krijgen als speciale sponsor is nader te overleggen met het bestuur van Jubal Zwolle. Je kunt denken aan een hyperlink op de sponsorpagina en/of een logo op onze website, digitale nieuwsbrief en op social media (Twitter, Facebook, Hyves); jaarlijks een eigen digitale nieuwsbrief; uitnodiging voor sponsordagen, een logo op gesponsorde artikelen.

 

Dagsponsor

Als dagsponsor krijg je een hyperlink en informatie in het dagverslag op onze website, het foto-album en de nieuwsbrief. Je krijgt daarnaast een hyperlink en bedrijfslogo op de sponsorpagina en een uitnodiging voor een sponsordag.

 

Websponsor

Als websponsor krijg je een hyperlink met bedrijfslogo op onze sponsorpagina, een hyperlink en bedrijfslogo in de digitale nieuwsbrief en een uitnodiging voor een sponsordag.

 

Club van 100

Als lid van de Club van 100 krijg je een naamsvermelding op de sponsorpagina van Jubal Zwolle en een uitnodiging voor een sponsordag.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de PR-commissie van Jubal Zwolle: pr@jubalzwolle.nl of via het contactformulier.

Ga naar boven