Volg ons ook op facebook

Spek de kas van je club

10-10-2017

Woensdag 11 oktober starten alle 8 Jumbo supermarkten met de actie “Spek de kas van je club !”. Natuurlijk doet ook Jubal Zwolle mee. Tijdens deze actie ontvang je bij elke € 10,00 boodschappen, en bij diverse actie artikelen, een scankaartje welke je voor je club kan verzilveren. Dit scankaartje is € 0,10 waard voor de club. De scankaartjes kan je op diverse manieren verzilveren voor de club:
 
  • In de Jumbowinkels staan scanmachines waar je aan de kaartjes kunt inscannen, bij alle winkels is Jubal Zwolle toegevoegd, mocht je ons niet kunnen vinden op de display dan mag je onze naam op de kaartjes schrijven en in de bak onder de display doen;
  • Je gaat met je computer https://www.facebook.com/Spekdekaszwolle Dan verschijnt het scherm waarop je scankaartjes kunt doneren;
  • Je neemt de scankaartjes mee naar Jubal en doet de kaartjes in de doos die er klaar voor staat en dan zal iemand van de vereniging zorgen dat de waarde van de kaartjes worden toegevoegd aan het saldo voor Jubal.

Om de actie een vliegende start te geven zal in de 1e week niet 1 maar 2 scankaartjes gegeven worden bij elke € 10,00 aan boodschappen. Daarna zullen wekelijks bijzondere acties volgen.

In de komende periode, in de middag van 14 oktober en 4 november, zal Jong Jubal bij Jumbo Kersies, aan de Hogenkampspassage, 2 maal extra promoten. We hopen natuurlijk dat u dan ook komt om de jeugd te komen aanmoedigen.

Jubal wil met de opbrengst van deze actie de kosten van de lessen van alle kinderen van Jubal zo laag mogelijk houden. We hopen dan ook dat jullie de komende periode, van 11 oktober tot en met 3 december, zoveel mogelijk boodschappen willen doen bij de Jumbosupermarkten in Zwolle en de scankaartjes aan Jubal Zwolle willen doneren. We willen jullie daarvoor alvast hartelijk bedanken.
 

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven