Volg ons ook op facebook

Koekactie 2017 van start

23-01-2017

Net zoals voorgaande jaren beginnen we het jaar goed met de jaarlijkse koekactie. Op 28, 30, 31 januari, 3 en 4 februari komen de muzikanten en vrijwilligers van Jubal in Zwolle langs de deuren met heerlijke koeken voor een aantrekkelijke prijs.
 

Steun de muziek voor 2,50 euro

​Muziek maken is leuk, maar kost ook geld. We hebben met de koekactie een leuke manier gevonden om deze kosten te kunnen betalen. Met de opbrengst kunnen we weer muziekinstrumenten en uniformen aanschaffen.
 
Een koek kost 2,50 euro en door één of meerdere koeken te kopen, steunt u de muziekvereniging en hoeft u zelf geen koek te kopen voor bij de koffie of thee. Op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari zijn de Jubal-leden tussen 10:00 en 13:00 uur in de diverse wijken van Zwolle te vinden met de koeken. Maandag 30 januari, dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari komen ze tussen 18:00 en 20:00 uur langs de deuren.
 

IQ Kunstuitleen & Galerie

​Om Jubal te steunen tijdens de koekactie, mogen we dit jaar IQ Kunstuitleen & Galerie als etiketsponsor verwelkomen. Dankzij deze bijdrage aan de koekactie kunnen we meer investeren in instrumenten en muzieklessen voor de jeugd. Mensen die het etiket van de koek inleveren bij IQ Kunstuitleen & Galerie en lid worden, ontvangen € 100,- spaartegoed cadeau. IQ Kunstuitleen & Galerie in Zwolle heeft meer dan 10.000 kunstwerken en bezorgt gratis door heel Nederland.
 

Aandacht voor de jeugd

​Dit jaar besteden we extra aandacht aan de jeugd. Met de cursussen Muzikidz en Showkidz kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met muziek. Deze cursussen kosten slechts 1 euro per les.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven