Volg ons ook op facebook

Holland Winter Taptoe

30-10-2017

Zaterdag 25 november wordt de 4e editie van de muziekshow “Holland Winter Taptoe” gehouden in Landstede Theater van de Sport, Hogeland 10 in Zwolle. Showband Jubal Zwolle is één van de deelnemende korpsen.

Voor deze vierde editie komen vijf uitstekende muziekshowkorpsen naar Zwolle om een gevarieerde, aantrekkelijke taptoe te presenteren. De showoptredens worden uitgevoerd door de Deltaband uit Vlissingen, het Kamper Trompetter Korps, Excelsior uit Renkum, Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden en Showband Jubal uit Zwolle. De taptoe wordt afgesloten met een finale waarin alle 200 muzikanten gezamenlijk musiceren.

De show wordt ondersteund door kleurrijke verlichting. De presentatie is in handen van Susan Boon. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een korte pauze. De locatie is open vanaf 19.30 uur.


Locatie en kaarten

De Holland Winter Taptoe vindt plaats op zaterdag 25 november 2017, van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur in de Landstede Topsporthal (Hogeland 10 in Zwolle).

De entreeprijzen zijn vanaf 12 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 6 euro te bestellen via www.jubalzwolle.nl/kaarten-bestellen 
Voorafgaand aan de taptoe zijn er vanaf 19.30 uur ook nog kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

 

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven