Volg ons ook op facebook

Showweekend Jubal 2016

24-03-2016

Afgelopen weekend was het weer zover, het jaarlijkse showweekend. Traditiegetrouw vond dit plaats in kampeerboerderij de Aalbertshoeve in Ermelo.
 
Het weekend stond geheel in het teken van '24' (de nieuwe show van Jubal Zwolle) en plezier. Na een muzikale avondrepetitie in de boerderij, was het tijd voor gezelligheid.
 

Een nieuwe show

De nieuwe show van Jubal, dat belooft wat te worden. Zaterdagochtend was iedereen dan ook vroeg uit de veren om richting de sporthal te vertrekken. Zeven uur lang keihard werken om naderhand terug te kijken op een ontzettend productieve en waardevolle dag.
 
Zoals eerder gezegd: het belooft wat te worden. Naast showtechnische aspecten is er nu ook aandacht voor theatrale stukken binnen de nieuwe drill. De realitysterren van het vorige showweekend werden wederom op de proef gesteld.
 
Na op de zondag nog eens zes uur keihard gewerkt te hebben, kunnen we terugkijken op een productief, maar ook gezellig weekend. Wij hopen jullie straks te kunnen verrassen met onze nieuwe show: '24, a day in a big city'.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven