Volg ons ook op facebook

Foto's parkpret online

29-05-2016

De foto’s van parkpret 2016 staan online. Onze nieuwe huis fotograaf Arjen van der Zee heeft tijdens het optreden in park Eekhout een paar mooie beelden geschoten.

OVER CARDEON
“HET MOMENT BEGRIJPEN, VOELEN, BELEVEN EN VASTLEGGEN”

Sinds de jaren 90 is Arjen van der Zee al actief met fotografie. Begonnen als kunstzinnig fotograaf, waar bij de technieken die fotografie biedt, door hem gebruikt werden als bijzondere wijze van beeldende vorming.

In de loop der jaren is hij veel meer facetten van de fotografie gaan benutten, en is inmiddels ook actief op het gebied van productfotografie, reportages, en portret- en modelfotografie. Ook bedrijfsfilms zoals instructievideo’s maakt hij met veel plezier en passie.

In het maken van een foto is hij altijd op zoek naar een bepaalde sfeer dat sprekend is voor het moment. Zo probeert hij met stilstaande beeld een verhaal te vertellen. “Fotografie is emotie, een fotograaf hoort die emotie te vinden, voelen en vast te leggen.”

Sinds 2012 wordt door Arjen onder de naam Cardeon Fotografie gewerkt.
Als vrijwilliger voor de lokale online nieuwskrant Weblog Zwolle geeft hij daarnaast met veel plezier beeld aan het Zwolse nieuws.
www.cardeon.nl
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven