Volg ons ook op facebook

Weer een geslaagde Showcase

19-04-2015

Afgelopen zaterdag was de derde editie van de jaarlijkse Showcase van Jubal Zwolle. Dit was wederom een geslaagde avond, met veel muziek, dans en gezelligheid. De opkomst was enorm, met veel vrienden, familie, genodigden en bekenden.
 

Primeur: de kinderraad van Jubal

Het was een avond met een gevarieerd programma. Onze Muzikidz mochten al vroeg in de avond optreden en hun instrumenten in ontvangst nemen. We hopen dat ze hiermee hun muzikale talenten snel verder kunnen ontwikkelen. 

Halverwege de avond konden we de primeur onthullen. Vanaf nu heeft Jubal Zwolle een echte kinderraad. Deze raad bestaat uit 3 jeugdleden die op deze manier kunnen proeven aan hoe het is om een bestuursfunctie te bekleden.
 

Spektakel

Na de pauze en de loterij (met veel geweldige prijzen) ging het programma verder, met als één van de hoogtepunten het optreden van de percussie van Jong Jubal. In het donker lieten zij op een mooie manier met lichtgevende stokken hun drumkunsten zien en horen. 

In de finale speelden Jong Jubal en Jubal gezamenlijk enkele nummers, waarna het tijd was voor de borrel. Het bleef nog lang onrustig in en bij het Jubalgebouw... Volgend jaar weer?
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven