Volg ons ook op facebook

We zijn kanshebber!

24-09-2015

Zoals je hebt kunnen lezen op onze website en social media, doen we mee met een wedstrijd voor een VSB-beurs. Dankzij alle stemmen zijn we nu kanshebber voor één van de beurzen. Alle stemmers bedankt!
 

VSB verzilver je idee

We doen mee met de competitie 'VSB verzilver je idee', waarbij organisaties een nieuw idee moeten introduceren op het gebied van kunst en cultuur of mens en maatschappij. Wij doen mee met het project Jubalkidz, waarmee we muziekles willen bieden aan 5- en 6-jarigen in Zwolle en omgeving. Dit is goed voor hun ontwikkeling en het is ook nog eens heel gezellig.
 
Om deze muzieklessen te kunnen aanbieden, hebben we echter wel meer financiële middelen nodig. Zo moeten we de zaalhuur uitbreiden, meer gediplomeerde docenten aantrekken en meer muziekinstrumenten in bruikleen geven aan de kinderen. Met de competitie 'VSB verzilver je idee' kunnen we een leuk bedrag ontvangen, waarmee we ons project kunnen realiseren.
 

De tweede ronde

We zijn door naar de tweede ronde in de wedstrijd 'VSB verzilver je idee'. Dit betekent dat we weer stemmen moeten verzamelen. Wil je ons project steunen? Breng dan nu je stem uit op de volgende website:
 
Ik steun het project Jubalkidz
 
Je naam en e-mailadres worden alleen gebruikt om je de stemlink te sturen en niet voor andere doeleinden. Jubal Zwolle heeft geen inzage in de namen en e-mailadressen.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven