Volg ons ook op facebook

Vuurdoop voor winterguards

12-01-2015

Zaterdag 17 januari doen de colorguards van Jong Jubal Zwolle voor het eerst mee met de Winterguard-contest. Ze laten hier hun show zien. Kom jij ook?
 

Eerste wedstrijd voor de winterguards

De Winterguard-contest van 2015 begin zaterdag 17 januari in Drachten. Hier laten de colorguards van Jong Jubal Zwolle ook voor het eerst hun show zien aan een vakkundige jury, andere colorguard-groepen en geïnteresseerden. Het evenement vindt vanaf 13:30 uur plaats in Sportcentrum Splitting, 9202 LD in Drachten. Meer informatie kun je lezen op de website www.colorguard.org.
 

Geslaagde try-out

Ter voorbereiding op deze wedstrijd, was er afgelopen zondag een try-out. De colorguards namen nog een paar keer de show door, onder aanwezigheid van vele vrienden, familieleden en geïnteresseerden. De guards lieten hier zien dat de show al aardig 'in de grondverf' zit. Dat belooft wat!

De guards kunnen nog altijd supporters gebruiken, dus kom ook zaterdag naar Drachten. Let wel op: het is verstandig om van tevoren kaartjes te halen, want het kan snel uitverkocht zijn. Bestel de kaartjes via de bovenstaande website.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven