Volg ons ook op facebook

VSB-actie is afgerond

02-11-2015

Vandaag is een kleine delegatie van Jubal naar het Spoorwegmuseum in Utrecht afgereisd voor het slotevenement van de VSB-actie. Helaas hebben we geen prijs gewonnen, maar al met al was het een goede actie.
 

Stemmers bedankt

We hebben jullie een aantal keer gevraagd om te stemmen op ons project Jubalkidz. Door de vele stemmen (waarvoor hartelijk dank) waren wij kanshebber voor een grote prijs, waarmee we het project kunnen financieren. 
 

Als echte filmsterren

Liesbeth, Nathalie en Lisanne werden vandaag als echte filmsterren ontvangen in het Spoorwegmuseum, met een rode loper en hordes fotografen. Na het welkomstwoord en een hapje en drankje, werd de middag officieel geopend. De prijsuitreiking was spannend, want we wisten nog niet of ons project ook echt in de prijzen viel. Uiteindelijk vielen we net buiten de boot, maar we feliciteren alle 12 winnaars die hun projecten nu kunnen verwezenlijken.
 

Jubalkidz

We kijken nu of we op een andere manier ons project Jubalkidz toch kunnen verwezenlijken. Nogmaals voor alle stemmers: enorm bedankt voor jullie stem!
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven