Volg ons ook op facebook

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

16-10-2015

Op vrijdag 16 oktober 2015 werden onze vrijwilligers in het (herfst)zonnetje gezet. Anja Stegeman heeft een vrijwilligersavond georganiseerd, om iets terug te doen voor de vrijwilligers van Jubal. 
 

Ontzettend blij en trots

Het bestuur van Jubal is ontzettend blij en trots op de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging en als blijk van waardering hadden de bestuursleden voor de lekkere hapjes gezorgd. Voorzitter Jan Huisman bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet, zowel voor als achter de schermen.
 

Gezellige pubquiz

Onder leiding van quizmaster Wilbert Smeets streden 6 teams deze avond tegen elkaar in een spannende pubquiz, waarin de algemene kennis en de kennis over Jubal en Zwolle van de vrijwilligers werd getest. Marcel (barcommissie), Dirk (slagwerkinstructeur) en Frank-Jan (pr) wonnen de quiz uiteindelijk.
 

Afsluitende borrel

De geslaagde avond werd afgesloten met een borrel, waarin nog flink werd gediscussieerd over enkele quizvragen. Volgend jaar worden de vrijwilligers uiteraard weer in het zonnetje gezet.
 
Jubal Zwolle kan niet voortbestaan zonder vrijwilligers. Wil jij iets voor onze vereniging betekenen of ken je iemand die dit wil? Kijk dan voor meer informatie eens op de pagina Vrijwilligers.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven