Volg ons ook op facebook

Twenty Four

18-12-2015

Op woensdag 16 december 2015 hebben de meeste leden een exclusief voorproefje gekregen van de nieuwe show voor 2016: Twenty Four. Met deze show gaan we toeschouwers van diverse taptoes en concoursen vermaken en verrassen.
 

A day in a big city

Wat kun je doen als je 24 uur in één van de grootste steden van de wereld bent? Ga je de stad verkennen, de rijke cultuur bewonderen, rustig genieten in een park of ga je helemaal los in het nachtleven? Wat je ook doet, showband Jubal Zwolle laat je alle mooie aspecten van een dag in een grote stad beleven met muziek en dans.
 

Grote ambities

De show is speciaal voor ons ontworpen, in samenwerking met Corps Style Concepts. De showband heeft grote ambities met deze show: promoveren uit de basisklasse voor muziekkorpsen en deelname aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in 2017.
 

 

Meereizen

Er is bij showband Jubal Zwolle altijd plek voor muzikanten en dansers die op hoog niveau entertainment willen bieden aan een groot publiek in Nederland en het buitenland. Slagwerkers, blaasmuzikanten en dansers die interesse hebben en mee willen reizen in het avontuur van Jubal, kunnen zich opgeven via dit formulier.
 

24 op je mobiel

Het logo van 24 op je mobiel? Download de unieke wallpaper en stel hem in als achtergrond voor je mobiel.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven