Volg ons ook op facebook

Steun Jong Jubal via de Boni

30-09-2015

Op woensdag 30 september 2015 start Boni supermarkten weer met de Jeugdsponsoractie. Je krijgt dan tot en met 24 november 2015 bij elke € 10,- aan boodschappen een sponsormunt die je kunt doneren aan je favoriete jeugdvereniging. Jong Jubal doet hier ook aan mee, dus we hopen dat je jouw munten doneert aan onze jeugd.
 

Waarom zou je Jong Jubal steunen?

De jeugd heeft ook bij Jubal Zwolle de toekomst. Bij Jong Jubal leren jongens en meisjes op hoog niveau hoe ze samen muziek kunnen maken. Naast de muzikale ontwikkeling speelt bij ons ook zeker het sociale aspect een grote rol. Om voldoende en leuke activiteiten te kunnen organiseren heeft Jong Jubal geld nodig.
 

Hoe werkt de actie?

De Jeugdsponsoractie duurt van woensdag 30 september 2015 tot en met dinsdag 24 november 2015. In deze periode krijg je bij iedere besteding van 10 euro een sponsormunt. Bij sommige actieartikelen krijg je zelfs extra munten. Deze sponsormunten kun je vervolgens doneren aan één van de jeugdverenigingen die meedoen.
 
Vlakbij de kassa staan diverse kokers waar je jouw munten in kunt stoppen. Elke deelnemende vereniging heeft een eigen koker. Hoe meer munten een vereniging krijgt, hoe meer geld er in de kas van de vereniging komt.
 
Logo Boni Jeugdsponsoractie
 

Like Boni voor meer munten

Als je via ons de Facebook-pagina van Boni liket, ontvangen wij 150 extra sponsormunten. Like Boni Supermarkt.
 

Meer informatie?

​Voor meer informatie en de huidige stand van de actie kun je kijken op de website jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl.
 
Boni Zwolle bevindt zich op het adres Deventerstraatweg 20 in Zwolle en is van maandag tot en met woensdag en zaterdag geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag is de supermarkt zelfs tot 21:00 uur geopend en op koopzondagen van 14.00 tot 18.00 uur. Lees meer op de website van Boni.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven