Volg ons ook op facebook

Showweekend wederom geslaagd

02-11-2015

Afgelopen weekend hebben wij ons weer opgesloten in een kampeerboerderij en sportzaal in Ermelo, om eens flink met onze shows bezig te gaan, en met succes! Naast enkele aanpassingen aan onze taptoeshow en een nieuwe straatshow, was er natuurlijk ook heel veel gezelligheid.
 

Geen groentjes meer

Traditiegetrouw begint het jaarlijkse showweekend van Jubal met de ontgroening van nieuwe leden, roadies en andere vrijwilligers. Aangezien het vorige showweekend alweer 1,5 jaar geleden was, konden we een hele groep aanpakken. De ontgroening stond in het teken van Helloween en het is wel gelukt om de meeste groentjes de stuipen op het lijf te jagen.
 

Aanpassingen aan de show

We gaan nog één keer de show 'Dreams: emotions of sleep' ten tonele brengen, en wel tijdens de Holland Winter Taptoe in  Zwolle op 28 november 2015. Omdat dit voor ons natuurlijk een thuiswedstrijd is, willen we hier ons beste beentje voorzetten. Daarom hebben we zaterdag en een gedeelte van zondag besteed aan enkele nieuwe elementen in deze show en iedereen is het erover eens dat de show hierdoor alleen nog maar mooier is geworden.
 
Zondag hebben een groot gedeelte van de dag besteed aan het instuderen van een nieuwe straatshow. Dit is een strakke show op het nummer 'Get Lucky'. Deze mooie show staat nog een beetje in de grondverf, maar belooft zeker veel entertainment te bieden.
 

Realitysterren in spé

Het thema van zaterdagavond was: realityseries. Elk team moest een tv-show nadoen, van Geer en Goor en Barbie tot Echte meisjes in de jungle en Oh oh Cherso. Iedereen heeft zich perfect in zijn/haar rol verplaatst, wat de meest hilarische voorstellingen op leverde. Uiteindelijk gingen de slechte woordgrappen van Geer en Goor er met de meeste stemmen vandoor.
 
Wij bedanken één van onze trouwe sponsoren ffbusjehuren.nl, omdat zij voor dit weekend 3 mooie busjes ter beschikking hebben gesteld.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven