Volg ons ook op facebook

Koekactie Jubal van start

20-01-2015

Net zoals voorgaande jaren, begint showband Jubal Zwolle het jaar goed met de jaarlijkse koekactie. Op 24, 30 en 31 januari komen onze muzikanten en vrijwilligers langs de deuren met heerlijke koeken voor een aantrekkelijke prijs.
 

Steun de muziek voor 2 euro

Muziek maken is leuk, maar kost ook geld. We hebben met de koekactie een leuke manier gevonden om deze kosten te kunnen betalen. Met de opbrengst kunnen we weer muziekinstrumenten en uniformen aanschaffen. 

Een koek kost 2 euro en door één of meerdere koeken te kopen, steunt u de muziekvereniging en hoeft u zelf geen koek te kopen voor bij de koffie of thee. Op zaterdag 24 januari en zaterdag 31 januari zijn de Jubal-leden tussen 10:00 en 13:00 uur in de diverse wijken van Zwolle te vinden met de koeken. Vrijdag 30 januari komen we tussen 18:00 en 20:00 uur langs de deuren.
 

Aandacht voor de jeugd

Dit jaar besteden we extra aandacht aan de jeugd. Met de cursussen Muzikidz en Showkidz kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met muziek. Deze cursussen kosten slechts 1 euro per les.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven