Volg ons ook op facebook

We hebben een nieuw bestuur

12-12-2014

Weer een voorzitter

​We zate al geruime tijd zonder voorzitter, maar onlangs heeft oud-muzikant Jan A. Huisman zich kandidaat gesteld voor deze functie. De leden gunnen hem deze functie van harte en hebben daarom massaal voor hem gestemd als voorzitter van Jubal Zwolle.

De heer Huisman: “Ik ben blij dat ik deze enthousiaste club muzikanten mag sturen naar een hoger niveau. Ze hebben, net als ik, veel ambitie om het als muziekkorps ver te schoppen”. Jan A. Huisman is al enige tijd nauw betrokken bij de vereniging.
 

Veel ervaring en nieuwe aanwas

De rest van het bestuur bestaat uit penningmeester Liesbeth Segers-Krimpenfort, secretaris Esther Aldenberg en de algemene bestuursleden Piet Segers, Susanne der Kinderen en Lisette Aubri-Kin. Gezamenlijk bezitten zij enerzijds over een ruime ervaring als bestuurslid en muzikant en geven de nieuwe leden anderzijds het bestuur een frisse wind.

Het bestuur gaat in deze samenstelling verder met het uitbouwen van de succesvolle Muzikidz- en Showkidzopleidingen en het ontwikkelen van het jeugdkorps Jong Jubal. Daarnaast ondersteunt het bestuur het seniorenkorps in de overstap naar de middenklasse voor showkorpsen.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven