Volg ons ook op facebook

Sleep in

01-02-2014

Op vrijdag 31 januari hebben we ons om 18.00 verzamelt bij het Jubal gebouw, om van daar uit met z'n allen naar het Scouting gebouw in Hattem te gaan om daar onze sleep-in te houden. Aangekomen in Hattem moesten we even wachten voor dat de sleutel er was. De dame die deze kwam brengen, moest snel op zij springen om niet ondersteboven gelopen te worden door alle enthousiaste jeugd leden. Nadat alle ouders waren vertrokken en iedereen zijn of haar slaapplaats had bemachtigd zijn we begonnen met het programma.

Eerst heeft iedereen zich maar even voor gesteld omdat er ook weer nieuwe leden bij waren gekomen. Na deze introductie hebben we met zijn allen de keuken geplunderd. Alle potten, pannen, pollepels of ander keukengerei waar muziek mee gemaakt kon worden kwam tevoorschijn. Onder leiding van Niels werd el lekker gemusiceerd. "Erg leuk om te doen".

Na het potten en pannen stuk nog even de film "de verschrikkelijke ikke" aangezet en nadat deze afgelopen was een poging gedaan om onze jonge muzikanten naar bed te sturen. Niet dat we ervan uit gingen dat er geslapen zou gaan worden maar toch, je kan het altijd proberen. Toen de jeugdleden in bed lagen hebben we onze eigen bedden klaar gemaakt. Pascal had avontuurlijk als hij is een hangmat mee, maar of dat nou zo'n goed idee was....
De hangmat heeft het ongeveer twee tellen volgehouden en toen knapte er al een touw waardoor meneer maar op de grond moest gaan liggen. Als leiding hadden we een apart zaaltje waardoor de kids ons niet meer konden vinden en er dus weer een gezellig feestje van gingen maken. Gelukkig was onze avontuurlijke Pascal zo aardig om lekker bij de jeugd te gaan liggen zodat we al met al toch nog 2 uurtjes slaap hebben kunnen pakken.

Daarna was ik vanaf 4 uur wakker. Twee kinderen hebben het zo bal gemaakt dat ze in de keuken moesten slapen.
Om half 7 maar een ontbijt gemaakt en daarna de boel weer opruimen met zijn allen, vervolgens nog even de tijd om een spelletje te doen en daarna werden de kinderen weer opgehaald door de ouders.

Na thuiskomst even de computer afgeslingerd en daar kwam de ene naar de andere foto voorbij van slapende jeugdleden op de bank. Al met al een vermoeiende maar erg gezellige sleep-in, voor herhaling vatbaar!
 
Gr namens het Jong Jubal team Antoinet

 
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven