Volg ons ook op facebook

Eerste prijs in Franeker

13-10-2014

Voor wie het gemist heeft:

 

Tijdens het muziekconcours in Franeker op zaterdag 11 oktober, heeft showband Jubal Zwolle weer de 1e prijs gewonnen in de basisklasse. We behaalden 86,0 punten en promoveerden daarmee naar de middenklasse voor showbands.

 

Dreams: emotions of sleep

Voor het muziekconcours hebben zich veel korpsen in verschillende klassen aangemeld. In de basisklasse was de jury het meest te spreken over de show ‘Dreams: emotions of sleep’ van Jubal Zwolle. De uiteindelijke score van 86,0 was ruim 4 punten hoger dan de nummer 2. De dagwinnaar was organiserend showkorps Sternse Slotlanders met 86,2 punten, behaald in de middenklasse.

 

Verbetering van het vorige concours

Het resultaat van het Franeker muziekconcours is voor Jubal Zwolle een goed vervolg op de eerste plaats op het concours in Schiedam in november 2013. Daar behaalden we 85,14 punten. De verbeterde score van afgelopen zaterdag is volgens drum major Vincent Hagedoorn de beloning voor het harde werken van de leden en instructeurs. De kritieken van de jury zijn waardevolle informatie, waarmee we de show nog verder kunnen verbeteren.

 

Foto's en video's

Was jij aanwezig en heb je foto's of video's gemaakt van het concours? Stuur deze dan naar pr@jubalzwolle.nl. Dan kunnen wij deze aan onze site en op onze socialmediakanalen toevoegen. Alvast bedankt!

 

 

Zie ookKlik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven