Volg ons ook op facebook

Een echte Jubal-week

08-06-2014

Voor de meeste muzikanten en guards van Jubal Zwolle stond de afgelopen week helemaal in het teken van Jubal. Repetities en optredens in de regen en in de felle zon, in Zwolle en in Beilen: wij waren erbij en het was leuk!
 

Nuttige repetities

Naast de gebruikelijke repetities op maandagavond (voor de guards) en woensdagavond (voor de muzikanten), stond er op dinsdagavond een extra repetitie gepland. Hier hebben we als gehele vereniging extra aandacht besteed aan de exercitie: lopen, draaien en bochten lopen. Zowel leerlingen en jeugd als senioren vonden dit erg nuttig.
 

Avond-4-daagse

Donderdag gingen de senioren naar Steenwijk om de lopers van de Avond-4-daagse binnen te halen en een taptoeshow te geven. Toen we aankwamen, viel de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig klaarde het al snel op en konden we toch aan de slag.

Vrijdag mochten Jong Jubal en Jubal weer lekker in de eigen stad optreden. Het blijft bijzonder om voor eigen publiek op te treden en het weer hielp ook mee.
 

Taptoe Beilen

Zaterdag werden de senioren warm onthaald in Beilen. Hier mochten we een korte rondgang door het dorp doen, waarna we onze taptoeshow presenteerde aan het Drentse publiek. Het veld was nog een beetje nat, maar daar lieten wij ons niet door hinderen. We hebben ook genoten van de andere deelnemende korpsen.
 

Foto's

Hieronder kun je een aantal foto’s bekijken die deze week zijn gemaakt door diverse leden en familie van leden. Wil je meer foto’s zien? Ga dan naar onze Facebook-pagina en volg ons om in het vervolg gelijk de foto’s te zien en de verhalen te lezen.

Heb jij foto’s die wij mogen gebruiken? Stuur ze dan naar pr@jubalzwolle.nl. Alvast bedankt.

Het was een mooie week, maar nu we gaan de komende Pinksterdagen even doorbrengen met onze échte families. Tot snel!

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven