Volg ons ook op facebook

De zomer voorbij

01-09-2014

De zomervakantie is ook voor onze leden weer voorbij. Afgelopen weekend was de aftrap van het naseizoen, waarbij het korps zich van zijn beste kant heeft laten zien in de Friese havenstad Harlingen en de Belgische kustplaats Blankenberge.
 

Taptoe Harlingen

Vrijdagavond 29 augustus konden we onze taptoeshow 'Dreams: emotions of sleep' laten zien en horen op het mooie en vlakke taptoeveld in Harlingen. Dat we bij aankomst wat vertraging hadden, heeft gelukkig geen effect gehad op het optreden. De show liep lekker en we kregen uit meerdere hoeken leuke reacties. Ook de andere korpsen, zoals Advendo Sneek, Pasveer Leeuwarden en het Nationaal Politieorkest zetten een prima show neer. 
 

Streetparade Blankenberge

Uitslapen op zondag was dit weekend niet mogelijk. De rit naar het Belgische Blankenberge duurde, inclusief stop, precies 4 1/2 uur. We moesten dus vroeg weg, om te voorkomen dat we nu weer te laat waren. Gelukkig verliep de reis voorspoedig, zodat we bij aankomst nog een partijtje konden voetballen. We waren één van de korpsen bij de bloemencorso in deze kustplaats. Het optreden was door het warme weer en het gebrek aan water slopend, maar we konden lekker spelen en leuke straatshows geven. De terugreis werd even onderbroken, zoals gebruikelijk bij de eerste Nederlandse restaurant met de grote gele M. Wie daarna in de bus nog wilde slapen, moest van goede huize komen. Rond 01.30 uur waren we terug in Zwolle, waarna iedereen meteen zijn of haar bedje in kroop.
 

Jong Jubal

Jong Jubal kwam een week eerder al in actie tijdens een presentatie van muziekvereniging St. Cecilia in Heeten. Daar konden ze net tussen de buien door laten zien wat ze konden. Het volgende optreden voor Jong Jubal is tijdens de Burendag in Holtenbroek op 27 september.
 

Icebucket Challenge

O ja, heb je onze nominatie voor de Icebucket Challenge al gezien? De vereniging heeft namens ieder lid 2 euro gedoneerd aan Stichting ALS en daarnaast hebben de leden zelf een bedrag bijgelegd. 

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven