Volg ons ook op facebook

Amerikaanse gastdocent bij Jubal

20-09-2014

Woensdag 24 september houden we een speciale open repetitie. Deze repetitie staat onder leiding van de Amerikaanse componist Ayatey Shabazz. De open repetitie vindt plaats van 20:00 tot 22:00 uur in de Stilo sporthal (Van Wevelinkhovenstraat 107) en iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

 

Showmuziek en dans

Deze open repetitie is een manier waarop wij als showband laten zien wat we dit seizoen presenteren op de taptoevelden en tijdens straatoptredens. Voor de taptoeshow is een unieke show gemaakt, die nu al veel lovende reacties heeft gehad. Zo hebben we met deze show in november 2013 de eerste prijs behaald tijdens het concours in Schiedam.

 

Ayatey Shabazz

Op woensdag 24 september ontvangen wij een gastdocent uit Amerika: Ayatey Shabazz. Hij componeert veel muziek voor Amerikaanse drumkorpsen, jazz-ensembles en film- of televisieprojecten. Ayatey is eigenaar van The Dev Music Company. Dit is de Amerikaanse partner van de Zwolse bladmuziekleverancier Show & Marching Music, die deze gastles mogelijk gemaakt heeft.

 

Met zijn invalshoek kan Ayatey Shabazz Jubal Zwolle veel feedback geven om de show nog beter te maken. Dit komt goed uit, in aanloop naar het concours in Franeker op zaterdag 11 oktober.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven