Volg ons ook op facebook

Zwolse ondernemers steunen Jubal

05-03-2013

Verhuurbedrijf Ffbusjehuren.nl en online mediabureau Time2impress leveren een bijzondere bijdrage aan de reis die Jubal Zwolle maakt naar Spanje. De showband vertrekt 7 maart voor enkele optredens naar het Spaanse Castellón de la Plana.


Extraatje voor Spanje

Het Spaanse avontuur van Jubal heeft de Zwolse ondernemers geïnspireerd om de showband een extraatje te geven. Zij hebben speciaal hiervoor enkele t-shirts laten maken, zodat de leden van Jubal er ook in Spanje netjes bijlopen. Op dit shirt is het logo van Jubal iets aangepast en voorzien van een Spaanse kreet. Daarnaast vernieuwt Time2impress de website www.jubalzwolle.nl, zodat de thuisblijvers het avontuur van Jubal live kunnen volgen.


Ook als bedrijf achter de vereniging staan

Vincent Hagedoorn (drummajor van Jubal en manager van Ffbusjehuren) en Frank-Jan van den Belt (trompettist van Jubal en eigenaar van Time2impress) vinden het belangrijk om ook als bedrijf achter de vereniging te staan. Time2impress zorgt al jarenlang voor alle online activiteiten van Jubal Zwolle en Ffbusjehuren stelt voor de optredens enkele busjes beschikbaar.


Onderschrift voor de foto:
Vincent Hagedoorn (links, manager van Ffbusjehuren) en Frank-Jan van den Belt (rechts, eigenaar Time2impress) overhandigen de bijzondere shirts aan twee leden van Jubal Zwolle.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven