Volg ons ook op facebook

Verrassingsserenade voor B+K

01-01-2013

Net als de voorgaande jaren, bracht Jubal Zwolle op Valentijnsdag een serenade aan een bijzonder persoon of organisatie. Dit jaar was de verrassing voor Bert Egberts van B+K alusystemen, vanwege de duurzame inzet en steun voor de vereniging.

 

Verrassing

Met het verrassingsoptreden op Valentijnsdag zetten we steeds een persoon of organisatie extra in het zonnetje. Op deze manier kunnen we iets terugdoen voor iemand die iets bijzonders voor de vereniging doet. Op donderdagavond 14 februari verrasten we Bert Egberts van B+K alusystemen door enkele nummers speciaal voor hem en zijn familie te spelen.

 

Duurzame inzet en steun

B+K alusystemen is al jarenlang sponsor van Jubal Zwolle en maakt het daarmee mogelijk dat wij als muzikanten onze hobby kunnen blijven uitoefenen. De steun van B+K komt dit jaar op een hoogtepunt, want het bedrijf heeft toegezegd dat het ons ondersteunt met de reis naar Spanje.

 

We gaan namelijk van 7 tot en met 11 maart 2013 optreden in het Spaanse Castellón de la Plana. B+K stelt voor deze reis een vrachtwagen met een volle tank brandstof en een chauffeur ter beschikking. Hiermee kunnen onze instrumenten veilig en snel vervoerd worden.

 

Extra serenenade

Uiteraard mochten we ook John Baltes niet vergeten. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor Jong Jubal en heeft veel activiteiten georganiseerd. John werkt bij B+K en hij zorgt ervoor dat onze instrumenten veilig en wel in Spanje aankomen.

 

B+K Alusystemen

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven