Volg ons ook op facebook

Steun Jubal met jouw boodschappen

27-09-2013

Op woensdag 2 oktober start Boni supermarkten met de Jeugdsponsoractie. Je krijgt dan tot 23 november bij je boodschappen één of meer sponsormunten die je kunt doneren aan je favoriete jeugdvereniging. Jong Jubal doet hier ook aan mee, dus we hopen dat je jouw munten doneert aan onze jeugd.
 

Waarom zou je Jong Jubal steunen?

De jeugd heeft ook bij Jubal Zwolle de toekomst. Bij Jong Jubal leren jongens en meisjes op hoog niveau hoe ze samen muziek kunnen maken. 

Naast de muzikale ontwikkeling speelt bij ons ook zeker het sociale aspect een grote rol. Om voldoende en leuke activiteiten te kunnen organiseren heeft Jong Jubal geld nodig.
 

Hoe werkt de actie?

De Jeugdsponsoractie duurt van woensdag 2 oktober tot en met dinsdag 23 november. In deze periode krijg je bij iedere besteding van 10 euro een sponsormunt. Deze sponsormunten kun je  vervolgens doneren aan één van de jeugdverenigingen die meedoen. 

Vlakbij de kassa staan diverse kokers waar je jouw munten in kunt stoppen. Elke deelnemende vereniging heeft een koker. Hoe meer munten een vereniging krijgt, hoe meer geld er in de kas van de vereniging komt. 
 

Meer informatie

Voor meer informatie en de huidige stand van de actie kun je kijken op de website jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl.

Boni Zwolle bevindt zich op het adres Deventerstraatweg 20 in Zwolle en is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Op vrijdag is de supermarkt zelfs tot 21:00 uur geopend.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven