Volg ons ook op facebook

Muzikidz ontvangen instrumenten

24-04-2013

Dinsdag 23 april kregen de jonge Muzikidz van Jubal Zwolle voor het eerst hun instrumenten in handen. Elke Muzikid kan vanaf nu oefenen op zijn eigen instrument naar keuze.

 

Spannende uitreiking

In totaal zijn er 2 trompetten, 2 saxofoons, 3 dwarsfluiten, 1 trombone en 4 drumpads uitgereikt aan de Muzikidz. De jongens en meisjes kregen allemaal een instructie en enkele tips van ervaren Jubal-leden. De Muzikidz hebben zich er duidelijk op verheugd en kunnen niet wachten om hun instrumenten te bespelen.

 

Theorie en groepslessen

Afgelopen najaar begonnen de 12 jonge en enthousiaste jongens en meisjes met de muzikale cursus Muzikidz van Jubal Zwolle. Deze cursus bestaat uit 2 fases van elk 20 weken. In de eerste 20 weken kregen zij op speelse wijze theorieles. Nu is de tweede fase aangebroken, waarbij ze in groepjes les krijgen op een instrument naar keuze.

 

Muziektalent stroomt door

Na de cursus kunnen de Muzikidz doorstromen naar het leerlingenorkest. Vervolgens kunnen ze naar Jong Jubal en tenslotte naar het seniorenkorps doorstromen. Jubal is ongeveer acht jaar geleden begonnen met de Muzikidz. Het jaar 2013 is bijzonder, omdat nu enkele jongens van de allereerste lichting zijn doorgestroomd naar het seniorenkorps.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven