Volg ons ook op facebook

Jubal Zwolle gaat naar Spanje

01-03-2013

Showband Jubal Zwolle verlegt letterlijk zijn grenzen. Het tweede weekend van maart reizen we namelijk af naar het Spaanse Castellón de la Plana, om daar op te treden tijdens het Magdalenafeest.

 

De voorbereidingen zijn begonnen

De vliegtickets zijn inmiddels geboekt en de eerste showrepetities zijn al ingepland. We zijn vastberaden om ook in Spanje onze beste beentjes voor te zetten. Naast het vele regelwerk is er ook een sponsor gevonden die bereid was een deel van de kosten voor zich te nemen. B+K alusystemen uit Zwolle heeft namelijk een vrachtwagen met volle tank beschikbaar gesteld voor het vervoer van de instrumenten.

 

De optredens in Castellón de la Plana op 8, 9 en 10 maart 2013 zijn het begin van seizoen 2013. Voor dat jaar heeft Jubal zijn straatrepertoire uitgebreid met nieuwe nummers en nieuwe straatshows. Afgelopen jaar kregen we veel complimenten over de straatshows, wat een bevestiging is dat we op de goede weg zijn.

 

Magdalenafeest

In Castellón de la Plana is er elk voorjaar het Magdalenafeest. In 2013 wordt dit gevierd van 8 tot en met 10 maart. Dit weekend staat vol met activiteiten, dans en muziek. Er zijn bands vanuit de hele wereld vertegenwoordigd, van Mexico tot Japan. Ook Nederland is regelmatig van de partij en in 2013 kunnen wij straatshows aan het Spaanse publiek laten zien.

Sponsor: 

B+K Alusystemen
In de media

Weblog Zwolle
De Stentor
De Swollenaer

 

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven