Volg ons ook op facebook

Jubal zoekt secretaris

08-07-2013

Jubal Zwolle is per direct op zoek naar een:


Secretaris (m/v)


Over Jubal Zwolle

Showband Jubal Zwolle bestaat uit enthousiaste muzikanten. Zij zetten zich voor elk optreden in om het publiek te vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows. Jubal heeft, mede door de originele uniformen, een stoere en moderne uitstraling en treedt op in binnen- en buitenland.


Over de functie

De secretaris is lid van het bestuur en vormt de spil van Jubal. Omdat veel communicatie tussen de leden en de commissies per e-mail plaatsvindt, vormt de secretaris een belangrijke schakel in de informatie-uitwisseling en coördinatie.


Werkzaamheden

  • Alle officiële communicatie die te maken heeft met Jubal gaat langs hem/haar. De secretaris zorgt ervoor dat de juiste e-mail bij het daarvoor verantwoordelijke lid terechtkomt, en bewaakt de opvolging van eventuele acties die uit de e-mail moeten voortkomen.
  • De secretaris neemt deel aan de bestuursvergaderingen en verzorgt de agenda en de verslaglegging. Meedenken, meepraten, inbreng met betrekking tot beleid en organisatie en het bewaken van de opvolging is essentieel.
  • Het secretariaat zorgt voor de correspondentie en een goede administratie en archivering voor het bestuur. Tevens verzorgt het secretariaat de opgave van ledenaantallen aan KNFM.
  • Daarnaast onderhoudt de secretaris contacten met groepen/instanties die voor Jubal van belang zijn.

Wensen

  • Kennis en ervaring op het gebied van tekstverwerking, e-mailen en internet.
  • Bestuurlijke ervaring is een pré, maar niet beslist noodzakelijk.
  • Interesse in verenigingswerk en muziek zijn een voordeel.
  • Trefwoorden: klantgerichtheid,  integer, communicatief, accuraat, teamspeler en proactief.
  • Door je stijl van werken ben je in staat goed contacten op te bouwen met de mensen om je heen en je kunt daardoor met hen stappen voorwaarts zetten.

Tijdsbesteding

1 à 2 avonden per week; in perioden van financiële acties om de kas aan te vullen (coördineren en uitzetten) enkele uren per week meer.


Reageren

Geïnteresseerd? Stuur ons dan vóór 30 september 2013 jouw motivatie en CV, bij voorkeur via e-mailadres algemeen@jubalzwolle.nl. Schriftelijk kan ook: Geert Grootestraat 1, 8022 CG in Zwolle.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven