Volg ons ook op facebook

Jubal pakt titel in Schiedam

02-11-2013

Zaterdag 2 november won Jubal Zwolle de eerste prijs en de dagprijs op het muziekconcours in Schiedam. We behaalden 85.14 punten in de basisklasse showbandstyle.
 

Gedegen voorbereiding

Ruim een jaar geleden zijn de leden en instructeurs gestart met het ontwikkelen van een geheel vernieuwde taptoeshow. Het begon met het thema ‘Dreams: emotions of sleep’ en het schrijven van de muziek. Daarna is onder professionele begeleiding een unieke show bedacht.

De leden hebben vervolgens hard gestudeerd om de muziek te spelen en de show te lopen. Het concours in Schiedam was voor iedereen het moment om naartoe te leven, want hier zou de show voor het eerst helemaal te zien zijn.
 

Feestelijke ontlading

Al het harde werk werd zaterdag 2 november beloond met een eerste prijs in de basisklasse voor showbands. De jury was erg te spreken over de muzikaliteit en het ‘overall effect’ van de show. De uitslag (85.14 punten) zorgde voor een feestelijke ontlading bij de gehele band en de aanwezige supporters.

Dit resultaat op het concours in Schiedam is voor Jubal een goede motivatie om verder te gaan met de huidige taptoeshow en deze nog verder te ontwikkelen. Ook in 2014 zullen wij deze show laten zien tijdens diverse taptoes.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven