Volg ons ook op facebook

Jong talent stroomt door bij Jubal

10-11-2013

Zaterdag 9 november traden de Muzikidz van Jubal Zwolle op in het Jubalgebouw. Het merendeel van deze jonge muzikanten gaat nu door naar ons leerlingenorkest.
 

Spannend concert voor de Muzikidz

Bij het eindconcert op zaterdagavond speelden de Muzikidz zes verschillende liedjes. Hier brachten ze alles wat ze geleerd hebben in de praktijk en had iedereen zelfs een eigen solo.

De leerlingen lieten zien dat ze goed geoefend hebben en dat ze in korte tijd veel geleerd hebben. Aan het einde kreeg elk Muzikid dat overgaat naar het leerlingenorkest een Jong Jubal-trui.
 

Muziekcursus voor de jeugd

De Muzikidz is een interne muziekcursus van Jubal Zwolle. Hier worden kinderen vanaf 8 jaar in 40 weken tijd klaargestoomd om hun muzikaal talent op een speelse en leerzame manier vorm te geven. De cursus bestaat voor een deel uit theorie en een deel uit samenspel en techniek. De muzikanten in de dop krijgen les van gediplomeerde docenten die Jubal zelf in huis heeft.
 

Volledig traject in de muziek

Via de Muzikidz kunnen kinderen al vanaf een jonge leeftijd een muziekinstrument bespelen. Daarna stromen ze via het leerlingenorkest door naar Jong Jubal en uiteindelijk naar Jubal. Dit korps won vorige week nog de eerste prijs in de basisklasse op het concours in Schiedam.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven