Volg ons ook op facebook

Jong Jubal tweede in Stiens

24-06-2013

Onze jeugd is op dreef. Dat bewezen de jongens en meisjes afgelopen zaterdag weer eens. Tijdens het jeugdfestival in Stiens behaalden wij namelijk met een miniem verschil de tweede plaats.

 

Een spannende uitslag

Jong Jubal ging dit jaar voor de tweede achtereenvolgende jaar naar dit festival dat is georganiseerd door showband Takostu uit Stiens. In 2012 behaalden we hier de derde plaats.

 

De vele showrepetities voorafgaand aan het jeugdfestival hebben dit jaar zeker hun vruchten afgeworpen. Jong Jubal liep zaterdag 22 juni een zeer goede show en dat werd door ook door de jury opgemerkt. Uiteindelijk kregen de jonge, enthousiaste muzikanten uit Zwolle een score van 8,3. Dit was goed voor een gedeelde tweede plaats met Jeugdband Takostu. De eerste prijs ging verdienstelijk naar Jeugdband Showkorps Urk met een score van 8,4. De top drie lag dus erg dicht bij elkaar.

 

Een goed begin van de zomer

Jong Jubal kan met een opgeheven hoofd de zomervakantie in. Na een goed resultaat op het NK Jeugdfestival in Vlissingen, is deze tweede plaats in Stiens een extra cadeautje voor het harde werken.

 

Bekijk de foto's en het filmpje van de show of lees het verslag op Korpsmuziek.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven