Volg ons ook op facebook

Een geslaagde eerste Showcase

14-05-2013

Zaterdag 11 mei presenteerden wij een nieuw concept: de Showcase. Met ongeveer 150 bezoekers en een zeer gevarieerd programma, kunnen we deze avond als een succes bestempelen.

 

Veel bezoekers

De PR-commissie zat deze avond met knikkende knieën te wachten op de eerste gasten, want ze wisten niet of het een succes zou worden. Rond 18.45 uur druppelden de gasten langzamerhand binnen en werd de zaal gevuld. Uiteindelijk vonden ongeveer 150 mensen een plaats in de zaal, maar helaas was er niet voor iedereen een stoel beschikbaar.

 

De eerste Showcase

Het idee achter de Showcase is dat we hiermee aan alle ouders, vrienden, sponsoren en andere geïnteresseerden laten zien waar we mee bezig zijn. Het programma begon met een dapper optreden van de jongens en meisjes van het leerlingenorkest, onder leiding van Iris van Bueren. Vervolgens traden de guards van Jong Jubal en Jubal op, net als Jong Jubal en Jubal zelf. De avond werd op een vlotte manier aan elkaar gepraat door Pascal Kemerink.

 

Gevarieerd programma

De reacties op de Showcase waren erg positief. Vooral het feit dat elk onderdeel aan bod kwam en de korte previews van de nieuwe shows werden erg gewaardeerd.

 

Mede door deze positieve reacties zijn we van plan om volgend jaar weer een dergelijke avond te organiseren. Misschien onder een andere naam en op een ander tijdstip, maar het idee komt zeker terug!

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven