Volg ons ook op facebook

Boni sponsort Jong Jubal

12-12-2013

De maanden oktober en november waren door de Boni supermarkten uitgeroepen tot de maanden van 'de jeugd sponsor actie'. Voor iedere tien euro aan boodschappen ontving de klant een sponsormunt. Per vestiging kon de klant kiezen uit 8 verenigingen waaraan ze de munt konden geven. In totaal konden landelijk 288 verenigingen meedoen. Onder deze verenigingen zou een bedrag van € 200.00,-naar rato verdeeld worden.

In zwolle heeft Jong Jubal begin oktober de supermarkt een bezoekje gebracht dat niet onopgemerkt is gebleven. De klant kon naast Jong Jubal kiezen voor nog zeven verschillende verenigingen waaronder SV Zwolle, SVI, de reddingsbrigade en speeltuinvereniging de Zuiderkerk.

Op donderdag 12 december werden tijdens een avondvullend programma in party centrum Harderplaza in Harderwijk de cheques uitgereikt. Na verschillende acts en een miniconcert van Sharon Doorson werden de drie hoogste bedragen bekend gemaakt. Jong Jubal mocht een cheque in ontvangst nemen van € 747,-. Een mooi bedrag waar we als vereniging erg blij mee zijn.

Wij danken te eerste de klanten van de Boni die ons de sponsormunten hebben toevertrouwt. Daarnaast willen we Boni supermarkten danken voor het initiatief en het mooie sponsorbedrag. We gaan ervoor zorgen dat het geld besteed wordt daar waar het voor bedoeld is.

Etienne Kemerink
 

A examens snare jeugd

- Bart en Aron hadden allebij 49 punten gemiddeld een 8.1
- Dennis Sylla had 54 punten met lof gemiddeld een 9.
 
Alle drie hebben ze het super gedaan en gefeliciteerd van het Jong Jubal team!

 

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven