Volg ons ook op facebook

We zijn er klaar voor!

14-04-2012

Het nieuwe uniform, dat op 21 april wordt gepresenteerd, markeert de nieuwe stijl van show- & marchingband Jubal Zwolle. Jubal gaat zich meer richten op straatoptredens en heeft daarvoor onlangs diverse nieuwe shows ingestudeerd.

 

Trainingsweekend

Zowel het seniorenkorps als het jeugdkorps (Jong Jubal) heeft afgelopen maand een trainingsweekend gehad. Hier hebben zij de nieuwe shows ingestudeerd en konden de leden ook gelijk wennen aan de nieuwe caps die bij het uniform horen.

 

Uniformpresentatie 21 april

Hoewel al een paar onderdelen van het nieuwe uniform via de sociale media zijn getoond, wordt het uniform officieel onthuld tijdens de uniformpresentatie op 21 april. Dit vindt plaats in de nieuwe theaterzaal van Landstede.

De kaartverkoop voor deze feestelijke avond verliep zeer snel, waardoor er nu geen kaarten meer beschikbaar zijn. Alle kaarten die na 14 april niet zijn opgehaald, gaan daarom weer opnieuw in de verkoop. De eerste keer dat Jubal Zwolle optreedt in het nieuwe uniform is op Koninginnedag. ’s Ochtends in Zwolle en Wapenveld en ’s avonds in IJsselmuiden.
 

  

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven