Volg ons ook op facebook

Jubal schenkt uniform aan...

23-05-2012

Woensdag 23 mei heeft show- & marchingband Jubal Zwolle de oude uniformen geschonken aan vertegenwoordigers van Stichting Oekraïne Nieuwleusen.
 

Uniformen voor muziekschool

De Stichting Oekraïne Nieuwleusen is opgericht om hulp te bieden aan de bevolking in Oekraïne. Zo zamelen zij het hele jaar door kleding en goederen in. Dit transporteren zij vervolgens naar het plaatsje Beregovo, net over de grens bij Hongarije. De oude uniformen van Jubal Zwolle zullen hier gebruikt worden voor een muziekschool.

 

Goede bestemming uniformen

Jubal Zwolle heeft in april de nieuwe uniformen in ontvangst mogen nemen. Al enige tijd was het bestuur op zoek naar een goede bestemming voor de oude uniformen. Penningmeester Liesbeth Segers-Krimpenfort: “We kwamen via via bij de Stichting Oekraïne Nieuwleusen terecht en vonden het direct een goed doel voor onze oude uniformen. Het is fijn om te zien dat we andere mensen blij kunnen maken met dit gebaar.”

 

De oude uniformen van Jubal Zwolle gaan mee met het eerstvolgende transport naar Beregovo in Oekraïne. Meer informatie over Stichting Oekraïne Nieuwleusen kunt u vinden op de website www.stichtingoekraine.nl.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven