Volg ons ook op facebook

Jubal onthult nieuw uniform

07-04-2012

Op zaterdag 21 april 2012 onthult show- & marchingband Jubal Zwolle haar nieuwe uniform. Dit gebeurt tijdens een speciale feestavond in de nieuwe theaterzaal van Landstede.

Vorig jaar vierde Jubal Zwolle nog haar 60-jarig jubileum. Dit wordt nu afgesloten met de introductie van het nieuwe uniform. De oude rood-blauwe uniformen maken plaats voor een modern outfit dat beter aansluit op de muziekstijl van Jubal Zwolle.
 

Kaarten

De onthulling genaamd “Raise your glass” vindt op 21 april plaats in de onlangs geopende theaterzaal van Landstede aan de Dokterspad 2 in Zwolle. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De feestelijke avond begint om 20.00 uur en er is een gevarieerd programma met veel muziek en dans.


Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de onthulling op 21 april. Een kaartje kost € 5,- per stuk (inclusief 2 consumpties). U kunt de kaartjes bestellen via het bestelformulier op deze website of via e-mailadres secretaris@jubalzwolle.nl.
 

Amerikaanse stijl

Jubal Zwolle is een show- & marchingband dat moderne muziek maakt en shows opvoert in de stijl van Amerikaanse drum corps. Dit komt tot uitdrukking in diverse straatparades en taptoeshows.
 

  

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven