Volg ons ook op facebook

Foto's optocht Herve

09-04-2012

Op 9 april is Jubal naar Herve (Belgie) geweest voor de jaarlijkse optocht. Al decennia is Jubal een graag geziene gast in dit heuvelachtige stadje en ook dit jaar mocht het korps de trekpaarden-optocht muzikaal begeleiden. Het was weer een enerverende en bijzondere optocht, net als in 2010, met allerlei gebeurtenissen die nog lang in het collectieve geheugen zullen blijven hangen.

Dit optreden was het debuut van onze tweede drummajor Diana Ester. Met een grote glimlach leidde zij het korps behendig en professioneel door de straten en langs het uitermate enthousiaste publiek. We kunnen niet anders concluderen dan dat wij nu twee bekwame drummajors in huis hebben!

Tevens liepen de 4 stagiares van de guard voor het eerst met de senioren mee. Zij zorgden voor mooie shows en waren een prachtig visitekaartje van Jubal. Daarnaast liep Gerrit voor het eerst mee op de bassdrum, liep Nikki met haar eerste buitenlandse optreden mee tussen de saxen en was Niels weer terug bij de snares. Al met al een mooi begin van het nieuwe seizoen!

Bekijk hier de foto's.
Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven