Volg ons ook op facebook

Valentijn verassing

01-01-2011

Zoals elk jaar hadden alle romantische mannen/vrouwen van Jubal en Jong Jubal een goed excuus om op 14 februari het Valentijnsmenu van het lokale restaurant onaangeroerd te laten. De smoes die al deze leden konden gebruiken was dat de jaarlijkse Valentijnsserenade weer op de planning stond.

 

De gelukkigen van dit jaar waren fam. Kemerink en Henry van Ommen. Zoals altijd kregen de gelukkigen twee nummers vol muzikaal geweld te verduren, een speech, een taart, een bos bloemen met de bijbehorende zoenen en daarna nog één nummer naar wens.

Daarna mochten alle Jong Juballers en Juballers terug om snel de auto in te duiken en huiswaarts te keren. Zo is er weer een jaar voorbij gegaan, waarin voor Jubal belangrijke mensen zijn verrast met een serenade van Jubal en Jong Jubal en we zijn benieuwd wie volgend jaar de gelukkige is.

 

Titel: Jubal bedankt!
van: Henry
Beste Juballers, Hartelijk bedankt voor jullie serenade. Het was voor mij een komplete verrassing. Zit nog na te genieten van muziekale klanken en de overheerlijke taart. Ik zie jullie graag woensdagavond weer. Dan gaan we er weer tegenaan. Groetjes Henry

 

Titel: Jong Jubal Bedankt!!
van: Pascal, Angelique en Kyra
Hallo Jong Juballers, Wij willen jullie bedanken voor het ontzettend leuke valentijnsoptreden bij ons. Kyra vond het ook erg leuk. Ze was stil als jullie aan het spelen waren en begon te huilen toen jullie niet meer speelden, dus helemaal toppie!! En namens Kyra bedankt voor het super leuke kado, zeker weten dat ze hier heel veel plezier van zal hebben. BEDANKT! Kyra, Pascal en Angelique

 

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven