Volg ons ook op facebook

Open repetities 16, 17 en 18 mei

01-01-2011

Jubal Zwolle organiseert tijdens de Week van de Amateurkunst een aantal open repetities.
 

Maandag 16 mei van 18.30 tot 21.30 uur is de open repetitie van de color guards in het Jubalgebouw. De guards laten zien hoe zij door originele dansacts met vlaggen of andere attributen de shows van Jubal en Jong Jubal van extra flair voorzien.
 

Dinsdag 17 mei van 18.00 tot 20.00 uur heeft Jubal een open huis in het Jubalgebouw. U kunt meekijken bij een repetitie van de Muzikidz of bij de individuele lessen. Muzikidz is een muziekcursus speciaal voor kinderen in groep 4 t/m 7 van de basisschool.
 

Woensdag 18 mei van 19.30 tot 22.00 uur heeft Jubal een open repetitie en een presentatie. Dit keer is het op een speciale locatie, namelijk het Cultuurhuis in Stadshagen (Werkerlaan 1, 8043 LT te Zwolle). Tijdens deze open repetitie is er ook ruimte voor een presentatie van de verschillende onderdelen van Jubal, zoals de brass- en de percussiesectie.
 

We zijn nog op zoek naar enthousiaste leden. Heeft u, of uw kind, interesse? Kom dan vrijblijvend kijken op één van de bovenstaande open repetities. Wilt u meteen lid worden? Dit kost tijdelijk het eerste jaar slechts 60 euro. Lees hier meer over onze actie.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven