Volg ons ook op facebook

Korpsensportdag in Sneek

01-01-2011

Al vroeg op de zaterdagochtend melden de sportieve muzikanten van Jubal zich bij het jubalgebouw om op weg te gaan naar de Korpsensportdag in Sneek. Daar aangekomen werd de kleding (speciaal voor deze gelegenheid gedrukt door Olympus) uitgedeeld en moest het vrouwen-team zich al snel klaar maken voor de eerste voetbal wedstrijd. De mannen de tribune op en de eerste wedstrijd kon beginnen. Door veel geschreeuw vanaf de kant en een stel enthousiaste dames op het veld werd deze eerste wedstrijd gewonnen.


Daarna was het de beurt aan het mannen-team. Ook deze konden genieten van een enthousiast publiek die menig nummer zingend ten gehore bracht (we weten nu ook weer waarom we muziek maken en niet in een koor zitten). Door deze 12e vrouw op de tribune werd ook deze wedstrijd omgezet in een mooie overwinning. Gedurende de ochtend werden er zo nog 2 wedstrijden afgerond. Om daarna te kijken welke teams er moesten voetballen om de plaatsen 1 t/m 8 en 9 t/m 16.


Ondanks alle verwachting mochten de mannen spelen om de plekken 1 t/m 8, gezien de matige voorbereiding was dit een mooi resultaat. De vrouwen mochten proberen om nog 3 leuke wedstrijden in de andere poule te spelen. Als 1 van de in totaal 2 vrouwenteams moesten onze meiden 5 van de 6 wedstrijden spelen tegen mannen-teams. Door de charmes in de strijd te gooien wisten zij tijdens deze wedstrijden wel het hele publiek achter zich te krijgen en zelfs een aantal concurrende teams zongen uit volle borst voor de Jubal vrouwen.


Met de tong op de grond en geen energie meer in het lijf hebben beide teams de 6 wedstrijden gespeeld waarna er koers werd gezet naar het clubgebouw van Advendo. Daar aangekomen stond er een heerlijke barbecue voor alle deelnemers klaar en konden we weer even energie bijtanken om de avond door te komen.  

Tijdens de gezellige avond in het clubgebouw van Advendo werden we vermaakt met leuke muziek, optreden van een blaaskapel, polonaise, hier en daar wat vocht en zelf een kleine romance ;) Advendo bedankt!


Ondanks alle spierpijn die ik nu door mijn hele lijf voel was dit een geweldig gezellige dag.


Jubal meer dan muziek….


Groet Frank-Jan

 

Klik hier voor de foto's

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven