Volg ons ook op facebook

Jong Jubal duikt onder

01-01-2011

Zaterdag 15 januari gingen we met alle jong juballers naar het zwembad in Raalte. Sommige vonden het best spannend want we wisten nog niet echt wat er ging gebeuren. Toen we in het zwembad waren werd eerst uitgelegd hoe alles werkte. Daarna werden we in drie groepen gedeeld en ging de eerste groep duiken en de andere 2 groepen gingen een balspel doen.

Èèn van de groepen die het balspel deden moest een t`shirt aan doen zodat iedereen kon zien wie bij wie hoorde en je 2 teams had. Elke groep had een pion op de kant staan met een bal erop en er was ook nog een bal waarmee we de bal van de pion moesten gooien (net een soort waterpolo). En we wisselde om het halfuur ongeveer.

Het duiken was super leuk!!! De eerste groep kreeg een uitleg over wat het allemaal was wat je op je rug moest dragen en hoe het allemaal werkte. En toen met z’n allen het water in en duiken maar. Het duikteam waar we les van kregen was erg leuk en had met iedereen evenveel geduld ook als het even iets minder ging. Het was echt een geslaagde dag.

m.v.g. Demi Nijhof (Jong Jubal)
 

Klik hier voor de foto's

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven