Volg ons ook op facebook

Drum Major stelt zich voor

01-01-2011

Zo’n 22 jaar geleden begon het. Ik vertelde aan mijn ouders dat ik zo’n “ding” wilde waar die donkere meneer op televisie ook op speelde. Niet veel later kreeg ik een trompet en direct een lidmaatschap bij Show & Marchingband Jubal Zwolle!
 
Na 7 jaar mijn best te hebben gedaan bij Jong Jubal mocht ik op mijn 14e naar het grote Jubal, na in totaal 15 jaar muziek te hebben gemaakt ben ik even op een Jubal Pauze gegaan. Mijn gevoel voor Jubal is eigenlijk altijd gebleven, ik had me dan ook voorgenomen om alleen maar terug te komen bij Jubal als ik Drum-Major kon worden. Dit was een taak binnen Jubal waar ik als klein jongetje al van droomde. Het salueren naar de burgermeester, je naam horen in de speakerteksten en de algemene leiding bij optredens… Dat leek mij geweldig!
 
In het najaar van 2010 kwam ik voor een gezellige BBQ bij Jubal en hoorde dat de toenmalige Drum-Major er mee ging stoppen. Ik wist en voelde het direct. This is my turn! Bij Jubal was iedereen net zo positief als ik en zo begon ik aan weer een Jubal avontuur.
 
Mijn verwachtingen voor Jubal zijn stralend. We hebben een zeer enthousiaste groep, met veel wilskracht en ook gezelligheid! Uiteraard mogen er altijd een paar spelende leden bij, maar de groep die er nu staat gaat er 100% voor. Dat geeft veel motivatie aan elkaar maar ook zeker aan mij.
 
Er staat een mooi jaar op ons te wachten. Het 60 jarig jubileum feest, Carnaval, Koninginnedag, de zwolsche taptoe, meerdere optredens in binnen en buitenland en de algemene Jubal activiteiten…. Ik heb er zin aan !!
 
Groet,
 
Vincent Hagedoorn
Drum Major Jubal Zwolle

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven