Volg ons ook op facebook

Valentijn

01-01-2010

Evenals vorige jaren hadden alle romantische mannen/vrouwen van Jubal weer een verrassingsserenade voor de boeg. Dit jaar echter niet op Valentijnsdag maar op vrijdag 19 februari.

Na in de afgelopen jaren in weer en wind (en vooral kou) een lekker stukje muziek ten gehore te brengen, was het dit jaar niet anders. Ook al was de datum anders, wederom was het "lekker" koud, maar door de muzikale prestatie kreeg een ieder het warm.

De gelukkige van dit jaar was Marjolein Holstege - Bos en concluderend uit het warme welkom dat we kregen (heel Jubal tegelijk aan de koffie in het appartement) was zij met de serenade zeer tevreden.
Zoals altijd kreeg de gelukkige een aantal nummers vol muzikaal geweld te verduren, een speech van het bestuur, een taart, een bos bloemen met de bijbehorende zoenen, waarna er nog één nummer ten gehore werd gebracht. Daarna mochten alle verkleumde Juballers binnen komen om even een lekker bakje koffie te nuttigen, vervolgens terug gelopen om snel de auto in te duiken en thuis voor de warme kachel plaats te nemen. Zo is er weer een jaar voorbij gegaan, waarin iemand verrast is met een serenade van Jubal en we zijn benieuwd wie volgend jaar de gelukkige is.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven