Volg ons ook op facebook

Taptoe Zwolle Aa-landen

01-01-2010

Op 26 juni stond voor Jubal en Jong Jubal taptoe Zwolle Aa-landen op het programma. Een taptoe met passie, veel zon, een verjaardag, afscheid, pauze, en aankondigingen!

Deze warme avond begon voor sommige leden van Jubal met ofwel een lekkere bbq of het opzetten van de PR-kraam bij het taptoe veld. Na dat deze activiteiten waren voltooid stond er voor Jubal een rondgang door de wijk Aa-landen op het programma, want reden van deze taptoe was de  40ste verjaardag  van de wijkvereniging Aa-landen. Na de rondgang mocht Jong Jubal de taptoe avond openen met hun show welke er heel erg goed uitzag. Ook stond op het taptoe programma Jong Kamper Trompetterkorps, Pipeband Graham Lowlanders, Kamper Trompetterkorps, Wilhelmina, Show- en Drumfanfare Oranje en natuurlijk Show- en Marchingband Jubal.
De show van Jubal verliep goed en iedereen was dan ook tevreden met het optreden voor eigen publiek. In de finale werd drummajoor Angelique Kemerink nog in het zonnetje gezet want voor haar was dit het laatste optreden (vanwege haar zwangerschap). Zoals gebruikelijk bij Jubal mocht zij een verzoek nummer aangeven, dit werd Sledgehammer. Na een valse start van het nummer liet Angelique blijken waarom ze al die jaren succesvol als drummajoor / guardcaptain voor het korps heeft gelopen. Door een snelle reactie wist zij alsnog de drie klappen op de basedrum te krijgen waarnaar het nummer Sledgehammer kon beginnen. Na de afmars nogmaals afscheidt genomen van Angelique en ook van onze showinstructeur Gerdo Wassink, welke een dag eerder (op de showrepetitie) al verrast werd met het door hem zo geliefde nummer Hey Baby.

Toen wij als leden dachten dat aan deze mooie avond een einde was gekomen werden we nog verrast door het Jubal Team, welke aankondigde dat oud-lid Vincent Hagedoorn de nieuwe drummajoor van Jubal zou worden en tevens lid van het instructie team. Ook konden zij melden dat de man van Angelique, Pascal Kemerink de nieuwe reserve drummajoor van Jubal is.

Al met al een geslaagde avond vol verrassingen. Wij willen Angelique en Gerdo bedanken voor hun geweldige inzet en enthousiaste de afgelopen jaren en hopen hun nog vaak te verwelkomen bij Jubal. Daarnaast zijn we heel blij met onze nieuwe drummajoor Vincent en reserve Pascal, hun willen we dan ook veel succes wensen en samen gaan we er zeker weer een mooie tijd van maken!

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven