Volg ons ook op facebook

Pedroband Hattem & Adam

01-01-2010

De Pedroband heeft weer een druk en geslaagd weekend achter de rug. Zaterdag 13 november stond de jaarlijkse intocht in Hattem op de agenda en zondag werd de sint in Amsterdam binnen gehaald. Muziek piet schreef een verslag.

Het was nog even spannend of de pietenband dit jaar de sint op tijd bij de kade kon ophalen. Want op het moment van vertrek waren er een paar pieten die hun beugel waren vergeten. Gelukkig beschikken de pieten van de Pedroband over een paar snelle auto’s die nog even snel terugreden en de missende beugels bij de haven van Hattem afleverden. 

Nadat alle andere pieten en Sinterklaas met de boot waren aangekomen, kon de intocht beginnen. Samen met Sinterklaas en onze mini-pieten liepen we door de gezellige straatjes van Hattem om uiteindelijk de Sint af te leveren bij het podium. Daar gezellig nog wat nummers gespeeld en vervolgens snel onze bedden opgezocht want zondag stond de intocht in Amsterdam op het programma.

AMSTERDAM, zondag 14 november
Met ruim 640 andere pieten werden wij glunderend ontvangen door ruim 300.000 kinderen die rijendik langs de route stonden. Toen Sinterklaas zijn paard Amerigo had gevonden vertrok de lange stoet van prachtige praalwagens en muziekpieten vanaf het Scheepvaartmuseum via de Dam naar het Leidseplein. Amsterdam was voor ons weer een gezellige intocht en de mini pieten hebben tijdens hun eerste optredens geweldig gespeeld!

Groetjes de muziekpiet.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven