Volg ons ook op facebook

Ouderwets muziekweekend

01-01-2010

Afgelopen weekend was het voor Jubal en Jong Jubal weer een ouderwets muziekweekend. Vrijdagavond speelden Jubal en Jong Jubal tijdens de avond4daagse in Zwolle En zaterdag reisde Jubal af naar Vroomshoop om daar mee te doen aan de taptoe.

Vrijdag.
De laatste dag van het jaarlijkse wandelfeest waar dit jaar bijna 7.000 oude- en jonge wandelaars aan meededen eindigde in het centrum van Zwolle met een defilé dat burgemeester H.J. Meijer afnam voor het stadhuis. Rond half acht verzamelde Jubal en Jong Jubal zich bij het provinciehuis om daar in te spelen voor het defilé van de Zwolse avond4daagse. Het weer zat niet echt mee maar dat mocht de pret niet drukken. Gaandeweg de avond werd het gelukkig droog zodat de uniformen konden drogen voor zaterdag.

Zaterdag.
Zaterdagavond stond er taptoe Vroomshoop op het programma. Na de show nog eenmaal doorgelopen te hebben bij het Jubalgebouw vertrokken we met de bus richting Vroomshoop. Daar aangekomen onze kleedkamer opgezocht en ons omgekleed. Vanavond waren we het tweede korps op het programma dus we konden snel het veld op. Na de show te hebben gelopen voor een enthousiast publiek hadden we even pauze. Zoals gebruikelijk de taptoe afgesloten met de finale waarnaar we weer richting Zwolle gingen.

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven