Volg ons ook op facebook

Muzikidz succesvol

01-01-2010

Ook dit jaar loopt bij Jubal Zwolle weer het Muzikidz project. Een team van professionele leerkrachten en enthousiaste leden geeft kinderen van 9 of 10 jaar les in de grondbeginselen van de muziek en laat vele aspecten van muziek de revue passeren. Nieuw dit jaar zijn de presentaties die op basisscholen worden gehouden. Zo ook op de Emma school.

De cursus "Muzikidz" duurt 40 weken en bestaat uit twee fasen van 20 lessen.
Fase 1 is een voorbereidende fase die wordt gebruikt voor algemene muzikale vorming, waarbij kinderen in groepsverband kennis maken met muziek in al haar facetten. In Fase 2 start uw kind met het leren spelen op een instrument naar keuze. Uw kind start in een kleine groep met een instrumentstudie.

Fase 1: Uw kind neemt deel aan een ontdekkingstocht door muziekland. Uw kind leert iets over ritme, toon en muzieknotatie. Elke week is er: "Het instrument van de Week", waar kinderen op dat instrument mogen spelen. Regelmatig is er een gastoptreden van een solist op een bepaald instrument, of een muzikaal ensemble. In de aansluitende les wordt daarop ingespeeld. Zo leren kinderen spelenderwijs hun muzikale talenten te ontwikkelen.

Fase 2: Uw kind zet de opleiding voort en kiest voor één van de volgende instrumenten: trompet, trombone, bariton, dwarsfluit, saxofoon of trommel. Dit instrument krijgt uw kind in bruikleen. Uw kind krijgt in een klein groepje les van instructeurs van Jubal. Voor deze fase in de cursus moet uw kind zelf een muziekstandaard en cursusboek aanschaffen. Aan het eind van de periode volgt een evaluatiegesprek met u. Hierin wordt besproken hoe uw kind de afgelopen periode heeft doorlopen en wordt er advies gegeven voor een mogelijk muzikaal vervolg.

Alles op een rijtje:?

- Muziekles voor 9- en 10 jarigen voor €1-, per les
- 20 weken algemene muzikale vorming
- 20 weken instrument gericht
- Inschrijving beperkt
- Elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur

MELDT UW KIND NU AAN!
De lessen worden gegeven in het clubgebouw van Showband Jubal Zwolle, aan de Geert Grotestraat 1, in Zwolle.

Aanmelden:
Bij voorkeur per mail, naar info@muzikidz.nl of telefonisch bij Rita: 06-26760781 (na 17.00 uur)

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven