Volg ons ook op facebook

Drouwenerzand

01-01-2010

Zondag 25 april was Jubal Zwolle te gast in attractiepark Drouwenerzand.

Op deze mooie zonnige zondag stond voor Jubal een optreden gepland in attractiepark Drouwenerzand. Er zou deze dag 2 keer een parade worden gelopen met aansluitend 2 keer de show. Voor Jubal het eerste moment van het jaar waarop Jubal haar nieuwe show aan het publiek kon laten zien. Na zoals gezegd de eerste kleine parade te hebben gelopen door het park hadden de roadies al een veld voor ons uitgezet waar de show gelopen kon worden. Het veld was echter veel kleiner dan normaal dus dit was even aanpassen. Na de show stond er een pauze van ruim 2 uur op het programma zodat iedereen even lekker kon genieten van het attractiepark.

De één benutte de tijd om even lekker uit te rusten in de zon, de ander ging in een van de attracties die het park aanbood en weer een ander kon nog net ontkomen aan de spectaculairste attractie van het park. Ook vandaag stak de percussion weer de handen uit de mouwen om van statafels, tafels, stoelen en een rioleringsbuis een waar doel te fabriceren waar zij het bekende potje voetbal (ezelen) konden spelen. Na het potje voetbal werden de heren nog verrast door de instructie (Gerdo) welke hen te lijf ging met een op het park gekocht waterpistool. De heren konden dit natuurlijk niet over hun heen laten gaan en haalden op hun beurt de nodige bekertjes water op om ook Gerdo een heerlijke verkoeling te geven.

Rond 14.30uur stond de tweede rondgang en show op het programma. Deze verliep veel beter dan de eerste keer en was dus een goede generale repetitie voor Koninginnedag . Rond 16.30 vertrok de bus weer richting Zwolle zodat iedereen op tijd thuis was om niks van de eerste zeven minuten van Ajax – Feyenoord te missen.

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven