Volg ons ook op facebook

Carnaval Zwolle

01-01-2010

De carnavals optocht was nog niet begonnen, maar Jubal stond om 14:00 uur paraat om in te spelen. De percussion begon al wat in de slaan en het geklapper van alle tanden was een leuke aanvulling. Ondanks de kou begon de brass toch nog voldoende mooi geluid uit hun instrumenten te krijgen. Het inspelen was klaar en Angelique riep ons om op te stellen.

Half bevroren liepen we naar het begin punt toe, hier moesten we natuurlijk ook een paar minuten wachten. Met klapperende tanden en bevende vingers probeerde iedereen zich een beetje warm te houden.

Al snel begon de optocht te lopen en Jubal ging er ook vandoor!
We waren nog maar net weg en we stonden al stil. Een wagen met roze poedels en andere bemanning was gestrand, hij reed niet meer.
We liepen er gemakkelijk om heen, dus we gingen gewoon weer verder met de optocht.
Langzamer hand liepen we verder door de binnenstand van ons bevroren Sassendonk. Confetti en spuit slierten vlogen in de ronde, maar Jubal speelde stug door. Met z’n alle op een kluitje liepen we heel snel in rondjes, het publiek dat ook enthousiast mee deed met HEY BABY en de race was natuurlijk weer supervet!

Het einde van de optocht was genaderd, en we liepen weer zigzaggend terug naar het gerechtsgebouw. Snel weer naar huis om na dit leuke optreden te ONTDOOIEN!!

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven