Volg ons ook op facebook

Bloemencorso Frederiksoord

01-01-2010

Op zaterdag 11 september liep Jong Jubal en Jubal mee met het bloemencorso in Frederiksoord.  Irsa Ester van Jong Jubal schreef een verslag

De dag voor het optreden in Frederiksoord zouden we een showrepetitie hebben maar door het slechte weer ging dit niet door, daarom moesten we zaterdag eerder verzamelen bij het Jubal gebouw om nog een kleine showrepetitie te houden.

Een paar minuten na de showrepetitie vertrokken we met de bus naar Frederiksoord. In de bus was het erg gezellig en maakten we
veel lol, na een half uurtje in de bus kwamen we aan in Fredriksoord. Daar onze gedaan en daarna indraaien en warm spelen samen met de senioren.

Na het warm spelen gingen we naar de startplek toe samen met de senioren. Na een poosje te hebben gewacht op de startplek begon het bloemencorso. Er waren hele mooie wagens met schattige kinderen. Na twee rondjes te hebben gelopen hadden we wel een beetje last van onze voeten, maar ja dat hoort erbij.

Na het optreden liepen we weer terug naar de bus, de senioren waren daar inmiddels al en na ongeveer 10 minuten vertrokken we weer naar Zwolle. Aangekomen bij het Jubal gebouw kwamen de ouders ons ophalen.


Groetjes,

Irsa Ester
Hoofdguard Jong Jubal


Klik hier voor de foto's van Jong Jubal
Klik hier voor de foto's van Jubal

Klik hier voor alle foto's

Reageer op dit nieuwsbericht

Ga naar boven